مقاله بررسی اثرات سطوح بالای عصاره های گیاهی آویشن باغی Thymus vulgaris و نعناع فلفلی Mentha) piperita برروی چربی خون جوجه های گوشتی

برای دانلود این فایل اینجا کلیک کنید

  مقاله بررسی اثرات سطوح بالای عصاره های گیاهی آویشن باغی Thymus vulgaris و نعناع فلفلی Mentha) piperita برروی چربی خون جوجه های گوشتی دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح بالای عصاره های گیاهی آویشن باغی Thymus vulgaris و نعناع فلفلی Mentha) piperita برروی چربی خون جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح بالای عصاره های گیاهی آویشن باغی Thymus vulgaris و نعناع فلفلی Mentha) piperita برروی چربی خون جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح بالای عصاره های گیاهی آویشن باغی Thymus vulgaris و نعناع فلفلی Mentha) piperita برروی چربی خون جوجه های گوشتی :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

رحیم عبدالکریمی – اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بوکان

چکیده:

این تحقیق به منظور بررسی اثرات عصاره های الکلی گیاهان دارویی آویشن و نعناع برروی تری گلیسرید، کلسترول و لیپو پروتئین های سرم خون بمدت 42 روز و با استفاده از 120 جوجه یکروزه سویه تجاری راس در قالب طرح کاملا تصادفی با 3 تیمار، 4 تکرار و 10 جوجه در هر تکرار انجام گردید. گروه های آزمایشی شامل 0 درصد برای هر کدام از عصاره های آویشن و نعناع بصورت محلول در آب بودند. نتایج / تیمار شاهد و سطح 6 حاصله نشان داد که عصاره آویشن در 21 روزگی در مقایسه با عصاره نعناع و گروه شاهد و در 42 روزگی در مقایسه با گروه شاهد، میزان کلسترول سرم را کاهش داد P<0/05همچنین مصرف عصاره آویشنLDL سرم را در 21 و 42 روزگی در مقایسه با مصرف نعناع و گروه شاهد کاهش داد در نتایجی دیگر مصرف عصاره نعناع در 21 روزگی باعث کاهش تری گلیسرید سرم نسبت به گروههای دریافت کننده عصاره آویشن کنترل گردید همچنین مصرف عصاره نعناع در مقایسه با عدم مصرف آن (شاهد)، کلسترول و LDL را در 21 و 42 روزگیVLDL را در 21 روزگی HDL را در 42 روزگی کاهش داد و در 21 روزگی، مصرف عصاره نعناعHDL را در مقایسه با تیمار شاهد افزایش داد

برای دانلود این فایل اینجا کلیک کنید