مقاله معرفی و بررسی میزان تأثیر اجزای فرمولاسیون کیک اسفنجی غنی شده با آرد جوانه گندم بدون چربی

برای دانلود این فایل اینجا کلیک کنید

  مقاله معرفی و بررسی میزان تأثیر اجزای فرمولاسیون کیک اسفنجی غنی شده با آرد جوانه گندم بدون چربی دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی و بررسی میزان تأثیر اجزای فرمولاسیون کیک اسفنجی غنی شده با آرد جوانه گندم بدون چربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی و بررسی میزان تأثیر اجزای فرمولاسیون کیک اسفنجی غنی شده با آرد جوانه گندم بدون چربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی و بررسی میزان تأثیر اجزای فرمولاسیون کیک اسفنجی غنی شده با آرد جوانه گندم بدون چربی :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
سیده شبنم طباطبایی کوشکی – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مهران اعلمی – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
یحیی مقصودلو – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
امان محمد ضیایی فر – دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

چکیده:
کیفیت یک کیک به عوامل مختلفی وابسته است. انتخاب مواد تشکیل دهنده و اطلاع از عملکرد آنها اولین قدم برای کیفیت محصول می باشد. میزان و نحوه ی استفاده از مواد اولیه با توجه به نوع کیک متفاوت می باشد. اما به طور کلی نوع مواد اولیه اصلی در تمامی کیک ها مشترک می باشد. از طرفی تقاضا برای مصرف غذاهای فراسودمند از سوی مصرف کنندگان در حال افزایش است. باید توجه داشت که تولید چنین غذاهایی کار جندان آسانی نیست و گاهی ممکن است جنبه های حسی غذا نیز به طور نامطلوبی تغییر یابد. جوانه گندم یک مکمل غذایی پرارزش و سرشار از ویتامین های گروه B و E می باشد اما به دلیل وجود چربی های غیر اشباع زیاد و فعالیت بالای آنزیم لیپاز در جوانه گندم، ماندگاری آن در دمای محیط بسیار کوتاه (چند روز تا چند هفته ) است که این امر یکی دیگر از موارد محدودیت استفاده از جوانه گندم می باشد. به منظور افزایش ماندگاری جوانه گندم می توان آن را به صورت منجمد نگه داشت و یا با حرارت دادن، فعالیت آنزیم لیپاز موجود در آن را متوقف نمود. در اینمقاله به بررسی انواع مواد اولیه اصلی در تهیه کیک و نیز آرد جوانه گندم بدون چربی به عنوان غنی ک ننده در کیک پرداخته شده است. هر یک از این مواد تأثیر متفاوتی در ساختار و بافت کیک می گذارند.

برای دانلود این فایل اینجا کلیک کنید