مقاله بررسی استخراج آنتوسیانین ها به روش سیستم برگشت حلال

برای دانلود این فایل اینجا کلیک کنید

  مقاله بررسی استخراج آنتوسیانین ها به روش سیستم برگشت حلال دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استخراج آنتوسیانین ها به روش سیستم برگشت حلال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استخراج آنتوسیانین ها به روش سیستم برگشت حلال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استخراج آنتوسیانین ها به روش سیستم برگشت حلال :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
لادن لسانی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد آزادشهر
شیوا قوچانی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد آزادشهر
جانا جلینی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد آزادشهر
سحر کبیری – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد آزادشهر

چکیده:
رنگ علاوه بر فراهم کردن ظاهری زیبا و خوش رنگ برای مواد غذایی منعکس کننده کیفیت بسیاری از اقلام غذایی خواهد بود. آنتوسیانین ها گروهی از رنگدانه های محلول در آب هستند که در حد وسیعی در مایع سلول های گیاهی وجود داشته و رنگ های قرمز، آبی و بنفش را در بسیاری از میوه ها و سبزی ها به وجود می آورند. در این مقاله استخراج آنتوسیانین از زرشک توسط حلال های رایجی مانند آب مقطر، اتانول، متانول، اتانول، اسید کلریدریک و اسید سیتریک توسط اعمال حرارت مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان دادکه با افزایش دما میانگین مقدار آنتوسیانین استخراجی کاهش پیدا می کند. استخراج عصاره زرشک با حلال توسط اتانول به همراه متانول حاوی بیشترین مقدار آنتوسیانین می باشد و همچنین کمترین مقدار آنتوسیانین در استخراج با اسید کلریدریک در 70C مشاهده شد. استخراج با حلال های الکلی راندمان بیشتری نسبت به استخراج با حلال های اسیدی را نشان داده است.

برای دانلود این فایل اینجا کلیک کنید